logo
Кошница
0

Lamborghini Urus

Lamborghini Urus
Оригинален WABCO Компресор за въздушни възглавници Lamborghini Urus

По заявка

1,590.00лв.

Поръчай

car

Части за въздушно окачване | Въздушно окачване Lamborghini Urus


Lamborghini Urus е първият Super Sport Utility Vehicle в света, който обединява душата на супер спортен автомобил с функционалността на SUV. Задвижван от 4,0-литров двойно-турбо V8 двигател, произвеждащ 650 CV и 850 Нм въртящ момент, Urus ускорява от 0 до 100км/ч за 3,6 секунди и достига максимална скорост от 300 км/ч. Дизайнът, производителността, динамиката на шофиране и емоцията на шофиране се вливат без усилие в този визионерски подход към ДНК на Lamborghini.

Декларация за свобода, Urus ви позволява да откриете всеки терен, от писта до пясък, лед, чакъл или скали. Това е абсолютно комплексен супер спортен автомобил и не само. Позволява ви да изследвате нови пътища и нови начини да изразите себе си - да приемате уверено предизвикателствата и да живеете пълноценно. Не се страхувате да стигнете далеч: към това се стремите. Отключете всеки път, отключете личността си.

Като официален дистрибутор на части за въздушно окачване, ние предлагаме въздушни възглавници, компресори, амортисьори за Bentley Continental GT на конкуретни цени и възможност за експресна доставка. Избирайки нас Вие избирате качествени части за Вашето Bentley Continental GT от доверени немски и американски производители. Насладете се на отлично съотношение цена-качество, богат асортимент и разнообразие от над 200 продукта за Вашият автомобил. 

Ако имате въпроси

Доставка до 24 часа