Доставка на поръчки

Доставка

Ние от AEROPIK се стараем да поддържаме всички предлагани продукти в нашите складове и да осигурим бърза и надеждна доставка за Вас. Използваме услугите на куриерски фирми като Спиди за доставка до офис или до Вашата врата, както и възможност за взимане на място в гр. Шумен.

Доставката се извършва на следващ ден (до 24 часа) – за поръчките, приети до 17:00 часа в работни дни. 

Доставката в гр. Шумен се извършва на място в рамките на деня на поръчката. 

Доставка на следващ работен ден - до врата:

За поръчки, приети до 17:00 ч. от понеделник до петък: доставка на следващ работен ден от 09:00 до 17:00 ч. Ние предлагаме възможност за получаване на пратка от офис на куриерска компания Спиди във Вашия град.

Наложен платеж и „Преглед преди плащане“

Платете своята пратка директно на куриера при получаването и преглеждането ѝ. Този метод не изисква наличието на кредитна карта или банкова сметка, нито предварително заплащане.

Наличност

Зелен бутон "В наличност": Продуктът е наличен и ще бъде доставен при вас на следващ работен ден за повечето градове (ако поръчката приета Пон-Пет до 17:00 ч.) и същия ден за Шумен. За по-малките населени места доставката е според графика на обслужване на куриерска компания Спиди. 

 

Зелен бутон "По заявка": Можете да поръчате този продукт само чрез предварителна заявка, тъй като най-вероятно той не се поддържа в нашия постоянен асортимент и изисква специална поръчка. За повече информация свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти.