Въздушен амортисьорВъздушен амортисьор
Въздушен амортисьор Какво се обозначава с понятието „въздушен амортисьор“?
Въздушен амортисьор – кои са ползите и преимуществата от употребата му?
Въздушен амортисьор от AEROPIK: Възможност за професионална консултация
Вносител : AEROPIK
Модел :
Original part number : 95535803900
  В наличност
1095.00 лв.
Вносител : AEROPIK
Модел :
Original part number : 955 358 040 00
  В наличност
1095.00 лв.
Вносител : AEROPIK
Модел :
Original part number : 955 333 033 20
  В наличност
1095.00 лв.
Вносител : AEROPIK
Модел :
Original part number : 955 333 034 20
  В наличност
1095.00 лв.
Производител : Arnott
Модел :
Original part number : AS-2139
  В наличност
1090.00 лв.
Производител : Arnott
Модел :
Original part number : AS-3017
  По заявка
2036.00 лв.
Производител : Arnott
Модел :
Original part number : ASE-4374
  В наличност
1989.00 лв.
Производител : Arnott
Модел :
Original part number : ASE-4373
  В наличност
1989.00 лв.
Производител : Arnott
Модел :
Original part number : AS-3066
  В наличност
855.00 лв.
Производител : Arnott
Модел :
Original part number : AS-2125
  В наличност
984.00 лв.
Производител : Arnott
Модел :
Original part number : AS-2163
  В наличност
924.00 лв.
Производител : Arnott
Модел :
Original part number : AS-2185
  В наличност
869.00 лв.

Най търсени марки

Въздушен амортисьор

Въздушен амортисьор

С понятието „въздушен амортисьор“ обикновено се обозначава част от системата за въздушно окачване на автомобилите, включваща  амортисьор и  въздушна възглавница. Наименованието на въпросната система се дължи на това, че работи с въздух под налягане. Тя е все по-предпочитана за съвременните автомобили пред традиционната пружинна система поради множеството разнообразни преимущества, които осигурява. В следващите редове ще поговорим малко повече именно за предимствата от използването на въздушен амортисьор по отношение характеристиките на превозното средство и комфорта при шофиране. В допълнение, ще разберете защо закупуването на въздушен амортисьор от онлайн магазин AEROPIK е най-добрата опция за вас на българския пазар. Въздушен амортисьор – кои са ползите и преимуществата от употребата му?   

Ползите и преимуществата от употребата на въздушно окачване с въздушен амортисьор, могат да бъдат разгледани в множество различни аспекти. Става въпрос за аспекти като спокойствието и комфорта при шофиране, сигурността и възможността за адаптиране към конкретните условия на пътя, както и съхранението на отличното състояние на превозното средство във времето. Ето какво трябва да знаете за споменатите предимства, свързани с използването на въздушен амортисьор: 

-          въздушен амортисьор: сигурност и възможност за по-добра адаптация – използването на въздушен амортисьор ви предоставя високи нива на сигурност, както и възможност за по-добра адаптация към различните условия на пътя. Благодарение на тази система ще бъдете способни във всеки един момент да повдигате или сваляте нивото на превозното средство. Това ще ви позволи да гарантирате оптималното взаимодействие между автомобила ви и пътната настилка, чувствайки се възможно най-сигурно по време на шофиране и намалявайки до минимум риска от нежелани инциденти.

-          въздушен амортисьор: спокойствие и комфорт при шофиране –посредством употребата на въздушен амортисьор ще си осигурите също така желаните нива на спокойствие и комфорт при шофиране. Дори и по лоши пътища с редица неравности автомобилите са способни да се движат сравнително меко и плавно благодарение на своя въздушен амортисьор. Предоставяния комфорт при шофиране от страна на използвания въздушен амортисьор се усеща особено при дълги пътувания, които ще бъдат значително по-леки и приятни за вас.

-          въздушен амортисьор: надеждна защита на гумите -  благодарение на използвания въздушен амортисьор ще гарантирате и надеждна защита на гумите на своето превозно средство. Защита срещу износване, което по принцип е сред най-често срещаните проблеми при гумите. Поставеният въздушен амортисьор ще спомогне за по-равномерното разпределение на тежестта на натоварване, като това несъмнено ще се отрази положително върху състоянието на гумите във времето.

-          въздушен амортисьор: увеличаване на товароносимостта – ако вашето превозно средство е с въздушен амортисьор, това би увеличило неговата товароносимост. Последното е и основна причина системите от типа „въздушен амортисьор“ да са толкова употребявани при товарните автомобили. Пружините не са удачен избор за въпросните превозни средства, тъй като не са способни да им гарантират необходимата товароносимост и стабилност на пътя.   

-          въздушен амортисьор: намаляване разходите на гориво – и не на последно място, използването на въздушен амортисьор може да ви помогне да намалите своите разходи на гориво. Макар и влиянието на системите от типа „въздушен амортисьор“ в това отношение да не е чак толкова голямо, все пак при пътувания на дълги разстояния несъмнено ще успеете да увеличите осезаемо икономиите на гориво.
Защо да закупите Въздушен амортисьор от онлайн магазин AEROPIK?

AEROPIK е бранд, зад който стои компанията Парт Трейдинг ООД, утвърдила се през последните 10 години като лидер на българския пазар в продаването на части за въздушно окачване на автомобили , както и части за въздушен амортисьор. Въпреки че сме базирани в България, ние притежаваме складове и в редица други държави, като например Италия, Испания, Гърция, Румъния, Франция, Полша и т.н. Вижте няколко основателни причини да се доверите именно на екипа на AEROPIK, когато става въпрос за въздушен амортисьор:

Въздушен амортисьор от AEROPIK : Високо качество

AEROPIK ви предлага само и единствено оригинални и афтърмаркет части за въздушен амортисьор, които се отличават с първокласно качество и солидни гаранции. Ние сме официален дистрибутор на продуктите от категория „Въздушен амортисьор“ на водещи световни брандове като AMK, Wabco,Continental, Arnott, Britpart, Dunlop,Goodyear, Contitech , Vierol и много други. В онлайн магазина ни ще откриете най-добрите и актуални модели части от каталозите на споменатите брандове, гарантиращи оптималната работа на системата за предно въздушно окачване на автомобила ви.Въздушен амортисьор от AEROPIK : Изгодни цени

Освен високо качество, в онлайн магазин AEROPIK ще намерите и изключително изгодни цени. Разполагаме с афтърмаркет части за въздушен амортисьор, които се предлагат на пазара на 3-4 пъти по-ниски цени от оригиналните такива. Афтърмаркет частите представляват резервни части, които са изработени от компания, различна от оригиналния производител. Те обаче са произведени по същата технология като оригиналните части и притежават еднакво качество с тях. Единствената разлика е, че не носят марката на реномирания производител, на което се дължи и значително намалената им цена. Същото високо качество, като на оригиналните части , бихте могли да получите  директно от нас – Aeropik , тъй като ние сме дистрибутори на някои от производителите на части за оригинално вграждане . По този начин частите идват към нас директно от производителя и без да преминават през официалните представители на марките MercedesBenz, BMW, Porsche и др. , където цената обикновено нараства с до два , три пъти . Така  ние можем да предложим същата част , като тази  вградена при производството на автомобила на много по справедлива и достъпна цена  .

Въздушен амортисьор от AEROPIK: Бързи доставки

Разполагаме с пълен асортимент от части за въздушен амортисьор в нашите складове в България, Италия, Испания, Румъния, което означава, че ако направите поръчка през онлайн магазина ни, няма да ви се налага да чакате съответните части да бъдат внесени тепърва от чужбина. Това позволява доставките ни до посочените от клиентите адреси да бъдат извършвани в максимално кратки срокове, дори в рамките на 24 часа.Въздушен амортисьор от AEROPIK: Възможност за професионална консултация

В екипа си разполагаме с отлично квалифицирани специалисти с дълъг опит в сферата на продажбата на части за въздушен амортисьор. Специалисти, с които можете да се свържете при наличие на проблем в системата за въздушно окачване на автомобила ви. По този начин ще бъдете значително по-информирани относно същността на проблема и няма да правите разходи за части и ремонти, които реално не ви трябват. Не се колебайте да потърсите контакт с екипа ни, за да обясните какво не е наред с вашия въздушен амортисьор и да получите професионалната консултация, от която се нуждаете.