logo
Кошница
0

FAQ

Продукти


Въздушното окачване на автомобила замества до скоро популярните листови ресьори или класическите пружини. Стабилността на автомобила по време на движение се дължи именно на този тип амортисьори, които разчитат на сгъстен въздух. 


На мястото на пружините се намират въздушни възглавници, които се помпат от компресор, засмукващ най-обикновен въздух от атмосферата, който прекарва през влагоуловителя и надува възглавниците до необходимия обем, за да се нивелира автомобила.


Въздушното окачване дава огромно предимство за повишаване на комфорта при шофиране и поддържането на оптималност при пътния просвет без изменения, като позволява ритмичен ход на автомобила, независимо от неговото натоварване. При натежаване на автомобила, неговата задна част не ляга до земята, а предната не се повдига високо – тук идва ролята на въздушното окачване, компресора подава необходимото количество въздух към възглавниците и колата отново се изравнява.Производителите на автомобили задават номер за всеки от продуктите си. С този номер лесно можете да намерите продукта, който търсите. Когато търсеният от вас ОЕМ номер е посочен в съответното описание на продукта, това означава, че той е съвместим с вашия автомобил. Можете да намерите OEM номера в полето „Описание“ с повече информация за продукта.


Понякога производителите на автомобили слагат на един продукт повече от един номер. Ако можете да намерите търсения от вас ОЕМ номер в информацията за продукта, то продуктът е съвместим с вашия автомобил.4MATIC е маркетинговото име на система за задвижване на четирите колела, разработена от Mercedes-Benz. Quattro е търговска марка, използвана от Audi, за да покаже, че технологиите или системите за задвижване на четирите колела (AWD) се използват за конкретни модели на Audi автомобилите. Докато Audi винаги използва термина "quattro", автомобилите с марка Volkswagen използват "4motion". Просто обяснено, колата е със задвижване на четирите колела, което позволява увеличаване на сцеплението при хлъзгави условия.


При автомобили от C, E, S, CL и CLS-класа Mercedes залагат на по-компактна и следователно лека система, насочваща мощността предимно към задните колела, а при загуба на сцепление се задвижват и предните гуми. Монтираният в коли с напречно разположени двигател и MFA платформа като A-класата 4MATIC механизъм работи различно - основно задвижването става през предните гуми, а задните получават мощност само при необходимост. AIRMATIC е търговска марка на Mercedes-Benz за автомобили с въздушно окачване. В сравнение с конвенционалното окачване, въздушното окачване AIRMATIC предлага предимства по отношение на безопасността и комфорта при пътуването. Пневматичното окачване AIRMATIC автоматично регулира силата на затихване на всяко колело, съобразно текущото състояние на пътя.


Таксата „Депозит стар компресор/амортисьор“ е временен депозит, който търговецът взема като вид гаранция, за да се увери, че ще получи "дефектната" част от вас, след като я замените с нова. Когато сте получили новата си част, ще я монтирате в автомобила си и ще трябва да изпратите обратно към нас повредената такава. Щом я получим, ние ще ви Ви възвърнем сумата по първоначалния депозит обратно.


С цел максимална функционалност и безпроблемна работа на компресора е задължително закупуването и инсталирането на ново реле заедно с него. Замяната на Вашето старо реле с ново е задължително условие за отлично представяне на Вашия автомобил на пътя. Производителят е в правото си да НЕ даде гаранция на частта без закупуването на реле.

Плащане


За България:

Вашата пратка пристига с 24 часова доставка до Вашата врата или офис. Работим със сигурни и доказани куриерски фирми.

Наложен платеж и опция „Преглед“ са налични опции. Платете своята пратка директно на куриера при получаването и преглеждането ѝ. Този метод не изисква наличието на кредитна карта или банкова сметка, нито предварително заплащане.


За чужбина:

Времето и разходите за доставка зависят от предпочитаната от Вас опция за доставка (Стандартна или Експресна) и от вашата дестинация. Ние доставяме по цял свят. За да разберете времето и разходите за доставка, обърнете се към нашия отдел за обслужване на клиенти или се свържете с нас чрез контактната форма.


Подробна информация за начините на плащане, приемани от нас, можете да намерите тук.


В нашия каталог ще намерите огромно разнообразие от модели на световно-признати марки автомобили с въздушно окачване. Продуктите ни са произведени по лиценз, притежават отлично качество и 30 дневен срок за връщане.


Всички продукти на AEROPIK отговарят на условията за пълно възстановяване на сумата, ако са върнати в рамките на 30 дни след покупката. Можете да извършите връщането като го заявите директно чрез портала за връщания в секцията Рекламации на нашия магазин.


Предявяването на рекламация се съпровожда от описание на проблема ,както и снимки на повредата и представяне на официален документ за покупка (гаранционна карта, фактура или касов бон) под формата на имейл до: parttradingltd.eu@gmail.com.  


Клиентът трябва да поеме разходите за връщане при предявена рекламация. Моля, попълнете този формуляр за връщане и го прикрепете към куриерската пратка.


Частта се изпраща чрез търговеца на производителя, който оторизира валидността на рекламацията. Ако производителят одобри рекламацията, търговецът заменя частта на клиента. Разходите по връщане на стоката към нас са за сметка на клиента.


Моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти по телефона или по имейл, за да ни уведомите за вашата рекламация.Попълнете този формуляр и го приложете към пакета за връщане. След получаване на заявката ви за връщане, ние ще Ви изпратим предплатен етикет за връщане и пакет за опаковане. Разпечатайте двата документа. Залепете ги върху опакованата пратка. Не забравяйте да носите предплатения етикет за връщане в пощенската служба.


Изпратете пакета на адрес:


Парт Трейдинг ООД

Ул. „Димчо Дебелянов“ № 4

България

Шумен

9700


Възстановяването на плащанията ще се извършва само чрез един и същ начин на плащане, който сте използвали при първоначалната си покупка. 


За да върнете старата си част, моля попълнете този формуляр и го прикрепете към пратката за куриера. Моля, отбележете следните точки:


• "Причини за връщане" - "Връщане на използваната част"

• "Предпочитана опция за връщане" - "Възстановяване на депозит"


Моля, уверете се, че частта е безопасно и добре опакована и опаковката е подходяща. Имайте предвид, че Вие трябва да поемете разходите за връщане. 


Ако имате въпроси