logo
Кошница
0

Дългогодишен опит

Ние предлагаме НОВИ оригинални и Aftermarket части с 2 години пълна гаранция за производствени дефекти. Не работим с рециклирани части, при нас можете да намерите немски и американски продукти с доказано качество от производители като: AMK, Wabco, Arnott, Britpart, Continental, Dunlop, Contitech, Goodyear и други.

Хилядите тестове за качество и издръжливост ни дават увереността да предложим качествени части за въздушно окачване, които гарантират Вашия комфорт, нивелация и сигурност на пътя при шофиране.

 Бърза доставка

За нас в AEROPIK е от изключителна важност да получите продуктите си навреме. Именно затова вече 8 години работим с утвърдени транспортно-логистични компании, които гарантират Вашата доставка - сигурна, точна и експресна. 

Използваме услугите на куриерски фирми като Спиди за доставка до офис или до Вашата врата, както и възможност за взимане на място от нашите складове. С AEROPIK Вие получавате експресно Вашите продукти на следващия ден, грижливо опаковани и директно до Вашата врата!

30 дневен период за връщане 

След получаване на продуктите, Вие имате 30 дневен период с възможност за връщане, в случай, че не сте доволни от Вашата пратка. Ние ще се погрижим да улесним максимално процедурата по връщане на продукта. Разходите по връщането са за сметка на клиента. 

Нашата разширена гама от продукти предлага огромен избор от части за въздушно окачване за Вашия автомобил. Екипът ни е тук, за да Ви консултира при избор на правилната част за Вас и да отговори на Вашите въпроси, както и да Ви насочи към правилните инструкции за монтаж на Вашите резервни части. 

 Сигурно плащане

Ние от AEROPIK винаги пазим Вашите лични данни. Нашите сайтове използват SSL протоколи и защитени връзки, за да сте 100% сигурни при Вашето плащане или предоставяне на данни. 

  Гаранция за удовлетвореност

Вече 8 години заслужаваме доверието на нашите клиенти, благодарение на нашите усилия за пълна удовлетвореност на потребителите. Ние правим  възможно нашите продукти да достигат в отлично състояние, качествено и експресно до Вас!